Dries Bouw

Gebruikersgegevens

Bedrijfsnaam

ADW Accountants

Naam

Dries Bouw

Website

http://www.adw-accountants.nl

Telefoonnummer

06-51240357

Adres

Oosteinde 13 Harderwijk – Melkrijder 19 Nijkerk – Planetenveld 25 Zeewolde

Kernactiviteit

 

ADW Accountants is een vooruitstrevend accountantskantoor dat opvalt door de wijze van (samen)werken en opstellen in de markt: anders dan anderen!

De kracht van ADW Accountants is aandacht. Aandacht voor onze relaties en aandacht voor onze medewerkers. Door deze aandacht zijn onze medewerkers meer betrokken, hebben ze meer plezier in hun werk en zorgen ze ervoor dat onze relaties zich bij ADW Accountants thuisvoelen. Door hun aandacht en betrokkenheid maken zij het verschil.

Bij de professionals van ADW komt het aan op maatwerk, persoonlijk advies, effectief en efficiënt handelen en rekening houden met trends en nieuwe ontwikkelingen. Vanuit onze drie vestigingen, Harderwijk, Nijkerk en Zeewolde, verlenen wij door heel Nederland diensten aan ondernemers in het MKB, ZZP’ers en vrije beroepsbeoefenaars. Wij gaan met onze tijd mee, ja, het liefst lopen wij voorop!

 

Online boekhouden  Financiële administratie  Jaarrekeningen  Accountantscontrole  Belastingadvies  Bedrijfsadvies  Personeels- en salarisadministratie