Kaart niet beschikbaar

03 januari

Nieuwjaarsreceptie


Elk jaar wordt het weer Nieuwjaar. Elk jaar volgt daarop de nieuwjaarsreceptie van de BKN, de Bedrijvenkring Nunspeet. En elk jaar is die weer buitengewoon gezellig. Daarom nodigen we u graag uit om met ons te proosten op het nieuwe jaar. Op 3 januari heten we u vanaf 19.30 uur hartelijk welkom in Hotel Sparrenhorst aan de Eperweg 46 in Nunspeet.

Ambities en beloftes

Onze voorzitter opent de receptie met het uitspreken van de ambities van de BKN voor 2018, gevolgd door een reactie van onze burgemeester. Dit jaar zijn er lokale verkiezingen dus als ondernemers kijken we ernaar uit wie welke beloftes zal waarmaken. Bovendien kijken we uit naar de uitreiking van de BKN Award. De genomineerden zijn Jacqueline Mensink van Mensink Schoonmaakbedrijf Tinie en Jacqueline, Hank Broekhuizen van Veluwse Security Services en Ronald Cleijsen van Wivé.

Decibellen tellen

Wie wordt er tot de meest opvallende ondernemer en zeer gewaardeerd lid van de BKN verkozen? Aan de hand van de decibellen die de genodigden per genomineerde produceren, wordt de winnaar van de BKN Award 2017 vastgesteld. De meeste decibellen tellen! Hebben we meteen het nieuwe jaar goed ingeluid.

Fijne feestdagen

Voordat we het glas heffen op het nieuwe jaar, wensen we u graag sfeervolle feestdagen en een gezellige jaarwisseling. Graag zien we uw komst op 3 januari tegemoet.