Amanda Hendriks

Gebruikersgegevens

Bedrijfsnaam

Link Je Klant

Naam

Link Je Klant

Website

https://linkjeklant.nl/

Telefoonnummer

06-50217686

Adres

Industrieweg 47, (ruimte 1.07) 8071 CS Nunspeet (pand Inclusief Groep)

Kernactiviteit

Laat je bedrijf groeien zonder te verkopen!

Dat is mijn doel voor jou. Want verkopen voelt niet fijn. Ik, en veel ondernemers met mij, denken bij verkopen aan opdringerig zijn, niet luisteren, iets door willen drukken, leuren met je product of dienst en net zo lang aanhouden tot de ander maar ja zegt om van je af te zijn.

Dat hoeft dus niet!

Jouw eigen route
Natuurlijk gaan we klanten vinden. En met hen in contact komen. Maar via ons eigen pad. Niet leuren, niet jezelf opdringen, maar op een prettige manier een goede relatie opbouwen met je netwerk en zo je business opbouwen. Met LinkedIn.

Jouw pad naar succes
Wat je huidige niveau ook is. Waar je dan ook wilt starten. Ik heb een passende training voor je. Elk van mijn trainingen is een soort bouwsteen. We bouwen aan jouw zakelijke succes door een stevige fundering te leggen met je persoonlijke profiel, je netwerk, je LinkedIn-strategie, content etc.

1-op-1 = aandacht & focus = snel grote stappen zetten
Al mijn trajecten zijn 1-op-1. Hierdoor zet je in korte tijd, grote stappen. Je krijgt tijdens de sessie continu feedback, waardoor je altijd naar huis gaat met teksten, een plan of kennis die klaar is om toe te passen.

Implementatie-coaching
Nadat je een training bij mij hebt gedaan houden we regelmatig contact via bijvoorbeeld Zoom.
Zo borg ik dat je ook met je plan aan de slag gaat en ben ik tijdens je ontwikkeling steeds aanwezig als steun, vraagbaak en stok achter de deur. Die coaching is dus niet optioneel. Ik geloof namelijk dat die ruggensteun zorgt dat jij het maximale uit ons traject en dus uit je bedrijfsgroei haalt.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Check http://www.linkjeklant.nl/gratis, mail me via amanda@linkjeklant.nl of bel 06-50217686.