Parkmanagement

Sinds 1 Januari 2022 is er actief parkmanagement binnen onze totale gemeente. In 2018 is het parkmanagement op de Kolk opgestart inclusief organisatorische structuur. Sinds begin dit jaar is dit alles samengevoegd onder 1 dak.

Waar de Gemeente Nunspeet in eerste instantie de wens voor een parkmanager voor bedrijventerrein de Kolk had uitgesproken, was het bestuur van de Bedrijvenkring Nunspeet van mening dat parkmanagement op alle bedrijventerreinen in Nunspeet dient te worden toegepast. Het organiserend vermogen van onze bedrijventerreinen vergroten, projecten collectief oppakken want samen kom je verder is het motto van de Bedrijvenkring Nunspeet!

Revitalisering van bedrijventerreinen met ondernemers, door ondernemers dat is de doelstelling die is gesteld. Door het aanstellen van parkmanager Esther Bouwman, is een belangrijke functie vervuld. Als parkmanager is het haar taak om te achterhalen wat de ondernemers en leden van de Bedrijvenkring Nunspeet graag wensen. Op basis van deze inventarisatie worden er projecten ontwikkeld waarbij de parkmanager actief betrokken is in zowel een informatieve als uitvoerende rol.

De parkmanager heeft een aantal uitdagende collectieve projecten op de korte en langer termijn planning staan. Hieronder staan de meest actuele vermeld. 

Heeft u vragen?

  • Parkmanager Esther Foppen – Bouwman staat u graag te woord! | Bel gerust voor een afspraak  06- 59 83 09 10 of stuur een mail
Project Duurzaam Bedrijventerrein
Project Beveiliging Bedrijventerrein
Project de Kolk Energieneutraal
Project Keurmerk Veilig Ondernemen


Meer informatie


Meer informatie


Meer informatie


Meer informatie