Uitwisseling Personeel

Vraag en aanbod Personeel (klik hier)

Beste ondernemers van bedrijvenkring Nunspeet,

Het Coronavirus breidt zich steeds verder uit. Als ondernemer neemt u de gezondheid van uw medewerkers uiteraard serieus en volgt u uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Hierover wordt u door de overheid en de media dagelijks, maar soms meerdere malen per dag geïnformeerd. Maar hoe we allemaal om moeten gaan met de verschuivingen op de ‘markt’ daarover krijgen we weinig tot geen adviezen. Zit uw onderneming in de levensmiddelen branche, dan bent u misschien extra druk, zit uw onderneming in de evenementen branche, dan staat uw onderneming misschien helemaal stil. Deze verschuivingen hebben gevolgen voor uw onderneming.

Vanuit de bedrijvenkringen elders heeft Axxent de vraag gekregen of zij hierin een initiatief willen nemen om alle ondernemers te helpen waarbij het Coronavirus gevolgen heeft op de verschuiving van arbeid. Dit rollen wij nu uit naar alle bedrijvenkringen in deze regio.

Ons voorstel hierin is het volgende: Er zijn ondernemers die tijdelijk personeel over hebben, maar er zijn ook ondernemers die juist extra druk zijn. Axxent wil deze beide situaties graag voor de gehele bedrijvenkring monitoren om vervolgens de vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Op deze manier kunnen we elkaar als ondernemers in deze onzekere tijd helpen. Axxent heeft in één keer alles in beeld, zodat u als ondernemer dus niet al uw collega’s hoeft te bellen, maar u zich op uw bedrijfsproces kunt richten. Axxent brengt u met de collega in contact waar de oplossing ligt, dus u bent direct met de juiste persoon in contact.

Wat te doen?
Meld uw aanvraag of aanbod z.s.m. bij Axxent
Axxent brengt vraag en aanbod direct bij elkaar
Axxent brengt aanbod dat niet direct te matchen is onder de aandacht bij alle ondernemers van de bedrijvenkring
Daar waar wenselijk is, zet Axxent haar netwerk in om aanbod waar niet direct een oplossing voor is
Axxent bemiddelt daar waar nodig in te maken afspraken
Neem bij iedere actie de adviezen van het RIVM en de overheid als uitgangspunt

Al uw aanbod en aanvragen kunt opgeven d.m.v. https://www.axxent.nl/bedrijvenkring-nunspeet of u mag bellen naar het kantoor in uw regio.
Voor het rondmailen van vraag of aanbod maken we gebruik van de mailbestand van de bedrijvenkring. Wij hopen en rekenen op uw steun in deze tijd. Bent u hier om welke reden dan ook niet van gediend, dan kunt u zich met één mailtje uiteraard afmelden.

Daarnaast willen we nogmaals benadrukken dat we bij iedere actie de adviezen van het RIVM en de overheid als uitgangspunt nemen. Het nemen van risico’s is beslist geen optie, maar we willen elkaar als bedrijvenkring voorthelpen daar waar mogelijk is.

Namens de bedrijvenkring, wensen we u succes en sterkte in de komende periode!